Een explanimation laten maken: vertel je verhaal!

animatie laten maken

Wil je een uitleganimatie laten maken? Dat kan! Door middel van een uiteganimatie, oftewel een explanimation, kan je op een eenvoudige manier jouw boodschap overbrengen naar je klanten, werknemers of wie dan ook. Aan de hand van jouw wensen kun je de unieke explanimation voor jou en je bedrijf laten maken! Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een animatie. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie hieronder of neem contact met ons op.

Explanimation laten maken: het productieproces

Concept

Bij een explanimation laten maken is stap één het bedenken van een concept. We bepalen samen hoe we de explanimation gaan vormgeven. We luisteren naar jouw verhaal, kiezen een stijl en beginnen tijdens het gesprek met het schetsen van een storyboard en het schrijven van een script.

Storyboard

Het geschetste storyboard laten we bij jou achter. Waarom? Zodat je er nog een keer goed over na kunt denken. Ben je 100% tevreden dan gaan we verder naar de volgende stap. Dit is het digitaliseren van het storyboard. Voordat je de explanimation daadwerkelijk kunt laten produceren zullen er ook keuzes gemaakt moeten worden voor bijvoorbeeld de voice-over van de explanimation.

Het produceren van jouw animatie

Nu gaan we de explanimation daadwerkelijk tot leven brengen. Tijdens het proces laten we je steeds kleine stukjes zien. Pas als alles naar wens is gaan we verder met de volgende stap: het toevoegen van geluidseffecten. De explanimation is klaar als de laatste stap is uitgevoerd door de AFX-specialist.

Strategie

Nu je explanimation helemaal af is, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw creatie kunnen zien. Hier kunnen wij je een handje mee helpen. Door gebruik te maken van onze videomarketingdienst zorg je ervoor dat je meer views genereert voor je explanimation en daarmee uiteindelijk ook meer websitebezoekers.

Ben je enthousiast geworden en wil je een explanimation laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.