Een animatie vertelt je verhaal

animatie laten maken

Wil je een animatie laten maken? Dat kan! Door middel van een animatie kan je op een eenvoudige manier jouw boodschap overbrengen naar je klanten, werknemers of wie dan ook. Aan de hand van jouw wensen kun je de unieke animatie voor jou en je bedrijf laten maken!
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het laten maken van een animatie. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de informatie hieronder of neem contact met ons op.

Animatie laten maken: Hoe gaat het in zijn werk?

Concept

Heb je er voor gekozen om een animatie te laten maken? Dan is stap één het bedenken van een concept. We bepalen samen hoe we de animatie ongeveer gaan vormgeven. We luisteren naar jouw verhaal, kiezen een stijl en beginnen tijdens het gesprek met het schetsen van een storyboard.

Storyboard

Het geschetste storyboard laten we bij jou achter. Waarom? Zodat je er nog een keer goed over na kunt denken. Ben je 100% tevreden, dan gaan we verder naar de volgende stap. Dit is het digitaliseren van het storyboard. Voordat je de animatie daadwerkelijk kunt laten produceren zullen er ook keuzes gemaakt moeten worden voor de voice-over van de animatie.

Het produceren van jouw animatie

Nu gaan we de animatie daadwerkelijk tot leven brengen. Tijdens het proces laten we je steeds kleine stukjes zien. Pas als alles naar wens is gaan we verder met de volgende stap: het toevoegen van geluidseffecten. De animatie is klaar als de laatste stap is uitgevoerd door de AFX specialist. Nu heb je je eigen animatie laten maken.

Video marketing

Nu je animatie helemaal af is, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jouw creatie kunnen zien. Hier kunnen wij je een handje mee helpen. Door gebruik te maken van onze video-marketing dienst zorg je ervoor dat je meer views genereert voor je animatie en daarmee uiteindelijk ook meer websitebezoekers.

Ben je enthousiast geworden en wil je een animatie laten maken? Bel ons of neem contact op via de knop hieronder.