Uitleganimatie maken: de mogelijkheden

Je wilt een uitleganimatie maken? De kosten voor een uitleganimatie hangen af van een aantal factoren. Bij het maken van een uitleganimatie lopen we een heel proces door. Als eerste bieden we je een keuze tussen 3 pakketten: de infographic stijl, professional of master. Het verschil van deze pakketten zit hem onder andere in de mate van detail en de lengte van de animatievideo. Hier lees je meer over de drie opties.

Infographic uitleganimatie maken

Het infographic stijl pakket geeft je een simpele en duidelijke uitleganimatie en is erg geschikt wanneer je snel een boodschap over wilt brengen. Dit is een erg voordelige optie met een korte productietijd. De kracht van een animatiefilmpje in deze stijl ligt in het afwisselende en opvallende karakter van de video. Daarnaast kun je kiezen uit de standaard of maatwerk infographic animatie. Bij de maatwerk infographic wordt de stijl  speciaal voor jou ontworpen.

Huisstijl uitleganimatie

Bij het huisstijl pakket is er keuze te maken uit drie verschillende illustratiestijlen. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Ten slotte houden we bij de productie van de animatie rekening met de huisstijl van je organisatie.

uitleganimatie makenMaster uitleganimatie

De derde optie is het masterpakket wat staat voor maatwerk en exclusiviteit. De mogelijkheden bij deze animatievorm zijn talrijk. De illustraties en geluidseffecten worden compleet op maat gemaakt en we bieden veel ruimte voor feedback. Zo kies je zelf wie de video inspreekt en of je toch niet liever voor de 3D-animatie gaat. We bieden daarnaast ook bij dit pakket onze videomarketing diensten voor een maand lang kosteloos aan, zodat jouw animatie bij de juiste kijker terecht komt.

Met deze drie pakketten bieden we je een hoop mogelijkheden. Kies je voor de voordelige en degelijke infographic animatie of wil je toch liever exclusief maatwerk? Het kan allemaal.